En vilding i magen

Dessa sparkar och kickar är allt mer o mer tydliga. Helt fantastiskt att känna på detta sätt. Det är verkligen livat som  attan där inne i magen nu. Tydliga rörelser o saker som händer där inne. Spännande är det till max.
Roligt och en härlig kännsla. Jag mår bättre det gör jag allt. Men dock väldigt jobbigt med ryggen o alla kramper i vaderna om nätterna. Men jag mår dock inte lika illa längre. Klarar att borsta tänderna utan en barntanborste. Hr blivet en vanlig igen =) för innan fick jag kvälningar och spy kännslor. Men nu är det dessa vanliga kvälningarna som jag brukar ha i vanliga fall..!! gött att det går åt rätt håll iaf.!!
Otroligt vilka kännslor man känner för den tredje familjemedlämmen som lever ett herrans liv i min mage, dens hem.
Den växer och växer även jag. Känner mig något fetare än vanligt. Men är glad att min mage inte bara är "pluffsig" längre av allt överflödiga skinn som jag har. Nu ser jag verkligen gravid ut. Men det kommer dröja ett tag till innan navelen blir en "plupp" navel som det sägs att man kan få vid denna tid av graveletet. är i vecka 23 nu..!!(inte min mage) Men så känns det nästan i livligheten inne i magen i dagens läge. Såå spännande det är =) Väldans lycklig är jag och kär i livet med min familj.

Puss & Kram P♥

Studenten för moster imorgon!!

Imorgon tar moster Louise studenten!! Grattis fy fan vad du e bra...!!
I år är det tio år sen jag P tog studenten fy fan vad tiden går fort...

Tänk att vi snart är inne på gravid månad 6 med..!! Ett halvår är ofattbart att vi snart har vart gravida. Inte något man fattar.. Nu gör man ju vissligen det mer när jag har en något större mage. Så syns gör det ju..!! Ojojoj...!!

Sommar sol o varmt..!! Härligt det..!! Men VARMT och jobbigt vissa stunder i livet är det att vara gravid med. Inte själv om denna upplevelse men jag kan inte dela med mig fullt ut till någon. Inte som jag känner mig just nu.. Svettig o klibbig är jag på ett annat sätt än vad jag är van med att vara!!

22/5 sparkade det hej vilt där inne i trygga magen. Det är härligt vad mycket det händer där inne. Samma dag så kom en ny liten kille till världen Välkommen lilla Arvid..!!

Nää nu dax för en liten kort vila sen blir det packa till student firandet och så..!! Kram på er//P

RSS 2.0