Rätt bild

Hittade visste bilden på rätt stol =) man måste tänka ibland

Bilstolen klar =)

Nu har vi en bilbarnstol till barn upp till 13kg klar. Det känns ju jätte bra det. En smidig bytes handel blev det.
Ägaren av stolen fick lite förbrukningsvaror och ett litet lack bord från ikea. Och Morfar C hämtade den hos ägaren och sen var den våran stol till barnet.
Två barn sen tidigare har haft den men ändå det är nog lika bra trots allt. Vi är nöjda att priset inte var skyhögt och att det gick så smärtfritt att fixa en stol trots allt. Vi letade efter en stol och nu har vi en. Nu är det ju en sak till jo det lilla barnet som ska sitta i den så klart =) men det kommer till oss beräknat 8 oktober så det får vänta med att sättas ett barn i den så klart =)
 
Den är grå men stjärnor modell 2008  ser dock inte ut som bilden här men kanske lite åt det hållet =) hittade inte bilden på den just nu men jaja det gör inget vi har en stol och det är vi glada över iaf.
 
Kramar P

Nytt försök

Humm idag någon gång där så skrev jag massa i inlägget. Hur gick det då? MINDRE BRA vill jag säga det försvann ju för bubblan!! SURT som bara den.
Jag skrev lite om att jag var missnöjd med att bloggen har ändrat utförande. Men efter ett tag lär man sig ju det med tillslut blir det bra som sagt.
Jo sen det där med barna skrivandet som bloggen handlar om..!!
 
Vi har nu kommet till vecka 29 och nu händer det massa saker hela tiden i stort sätt. Igår när vi skulle lägga oss till rätta för att sova var det väldans livat där inne. När man ser alla rörelser o svepande så konsentrerar man sig väldigt mycket på vad som händer där inne än att tänka på det man nyss pratade om eller det man sa till varandra nydligen.
Att se och känna rörelser från dett lilla knyttet är helt jätte häftigt och sen dela med sig med det till älsklingen är ännu roligare. Hon känner o lyssnar. Helt jätte kul som sagt är det allt. Men ja sen är det dax att lägga sig till rätta o sova ja. SOVA?= vad är det!?! Jo just det tillslut funkar det. Knyttet vill röra sig lite extra och liva runt där inne. Sen är det dax att vakna på morgon kvisten och kissa två gånger. Inte ska jag tro att det är oki att lägga sig till rätta och somna om då inte. LIVAT ja visst det är det med. Stuttsar runt där inne som en liten boll.
Men ja tillslut somnar vi om och nu är det lite livat till och från där inne.
Var ute en sväng och på torget var det livat med folk och massa musik det är ju uppskattat värre det. Hela magen spänner sig och knyttet rummlar runt som bara den. Det går ju bra bsara den inte trycker sig mot min lilla "kissnerv" och man känner akut att besöka en toa. Men ja det är ju en charm det med.!!
Sen vill jag även passa på och tacka min älskling för min namnsdagspressent min goda glass jag fick av henne innan vi gick ut. Sen skorporna som jag fick i förskott igår =) det var gött det.!!
Nu ska jag hjälpa älsklingen här hemma och plocka lite i lägenheten.
Ha en fortsatt bra dag. Kram på er//P

V 29

Nu var de ett tag sen man skrev igen. P har väldans mycket besvär med sin foglossning.. Ingen angenäm smärta,som det verkar. Jag börjar få lite smått panik över rummet, till barnet (som är långt  från klart) Men försöker att inte stressa upp mig eller P. Jag försöker vara lugnet själv, då mina hormoner är lite mer i schack än P:s.
 
Nu har det hänt en del sen sist. Har dålig koll på P:s uppdateringar på denna sida. Men vi har i alla fall varit på mvc och mätt magen ,lyssnat på det lilla hjärtat x 2. Blivit inbjudna på föräldrautbildning. Vad gällande graviditeten ser allt bra ut. Hon prickar in kurvan perfekt. Duktigt jobbat!
 
Nu har jag tänkt på detta ett tag. Vill bara få det ur mig. Tack donatorn. Lite lamt kanske. Men ändå
 
Annars är väl allt kaos. Rummet. fixa saker. Försäkring ? försäringskassa, tips, tips och lite mer tips. Men så ska det la vara.
Men jag njuter. Tro mig!
 
Nattaktiv bebis har vi alla fall. Någon har svårt att sova  på nätterna.
/K

Guddarns vad det rör sig där inne

Ojojoj det rör sig i massor där inne ibland lite mindre men massor mer gånger hårdare rörelser som man kan bli rädd ibland =) på ett bra sätt. HÄRLIGT ja visst bara man inte blir kickad så man blir kissenödig eller då jag vill sova. O ibland spänner det väldans mycket i magen.
Men jaa det är härligt det.. Busig är den med. När mammi K ska känna ibland så lugnar det ner sig och hon "får inte" känna =) gulligt det..!!
Men igår när morfar C och mormor & morfar A&T kom på besök samt lilla morbror A då minnsan så var det lungna gatan här hemma tills de åkt.. Ingen av dem fick uppleva dessa sparkar o kickar som kommer mer o mer nu för tiden.
Men det kommer väl det med tillslut..!!
Ja annars blir det våran grej helt enkelt familjens lilla härliga stunder med sparkar. Ja ibland får någon annan chansen att känna med men det är tydligen inte lika roligt att vara livad då. Så är det smällar man får ta.!!


Kram på er/P

RSS 2.0