Jul

Nu har Alwe upplevt sin första jul. Det har varit mysig och skönt. På julafton var han hemma med sina mammor. Hade det mysigt. På juldagen träffade han Morfar C. På annadagen for familjen till mormor och morfar. Sen en dag av vila innan resan till mormor P. Han har fått så mycket fint och bra i julklapp.. Men jag tror han är mest lycklig att Mamma K Är hemma mer nu ;-)

Att fira jul med den lilla familjen har varit underbart och spännande. Mycket speciell jul även för oss såklart.
/K


Utkast: Dec. 30, 2012


Min son..

Nu börjar jag smälta att jag har en son.. Måste bara erkänna att jag alltid önskat mig en son. Att vi har fått så fin kontakt glädjer mig så, då jag inte tar någon föräldraledighet(Än). Jag går i skolan och det funkar bra. Längtar hem lite mer nu bara. Men har faktiskt någon att göra mer saker till på min utbildning..Går träteknik och design. Just nu gör jag en liten bil till killen..Som alla märker är julen på ingång, så det kan vara en bra julklapp. Sen tisslar och tasslas det mycket här hemma om julklappen Alwe köpt till mig. Ser väldigt mycket fram emot hans första jul.. Vi ska vara hemma och ta det lugnt bara och skapa vår familjs tradtioner. Urmysigt.

Nu har jag bara en sak att tilläga. Alla jävla kärlek till dig Alwe och din mor Patricia // Kicki

Lite bilder på livet idag =)

ALWE<3
Moster å jag!!
Morfar C
Bada är gött
njuter
familjemys
Sängen
Promenad
Mamma 30år massa kramar
Jag måste vara den finaste som finns

Alwe blir större o jag äldre

Japp nu är sonen 7veckor och jag 30år. Att sitta å blogga har man mindre tid med men försöker det bästa att uppdatera så mycket man hinner. Nu har det vart massor inför min födelsedag och helt plötsligt har jag vart 30år i en vecka och sonen blivet 7veckor. Vad händer? jo snart e det JUL.. Länktar inte till julen i sig men länktar till Alwes första jul. Det är speciellt det ju!!
Vi njuter mår bra och tar en dag i taget. Det är skönt det. På måndag är det baby massage. Det ska bli mysigt att lära sig det o sen föra vidare kunskapen till Mamma K.
Det kan man dra nytta av längre fram hela tiden. Ja sen länktar vi efter att komma till babysim men det dröjer till han är 3månader. och det är okej att det dröjer en sväng.
Nu blir det mys i soffan med mina älsklingar. Alwe sover på Mamma K bröstkorg det är fint o mysigt det.!!
KÄRLEK mitt liv består av massa KÄRLEK jag är sååå lycklig

RSS 2.0