1 års kalas

Igår var Alwe på 1 års kalas hos sin kompis Arvid. mycket trevligt och mysigt. Idag gratta han moster på sin 20 års dag. Mamma Kicki slutar snart skolan. Allt händer med Alwe. Utvecklas så fort. Hela familjen hoppas på en toppen sommar..

Mors dag var smått fantastskt. ps Mamma Kicki har en smartphone nu ;-) haha.

/K

Vaccin helvete

Japp igår blev det en tur till karlstad å fick en vaccin spruta MPR mässling påssjuka rödahund. Japp det var väl inte så kontigt att ta den. Men jag kom dit till eftervården på sjukhuset å hade med mig kära ELIN å sonen. Det var inga problem med att de var med det var bara roligt å mysigt. Men problemet var att jag fick blod efter förlossningen och då visste inte barnmorskan som skulle ge mig vaccinet om hon kunde ge mig sprutan eller inte. Men med råd från FASS och läkare å massa prat fram och tillbaka kom vi fram till att jag skulle ha denna spruta. men hon var inte 100% nöjd med det. För det står att man inte ska ge denna spruta om modern har fått blod. Men efter 3-11månader går det bra men det är inte hundra att man får ett dunder bra skydd. Men nu har det gått 7månader å jag bestämmde mig för att ta sprutan tillslut av all övervägande.
Hoppas bara att jag har tillräckligt med skydd nu.
Själva vaccinet tog ca 1-2minuter, besöket tog ca 50minuter. FRUSTRERANDE. De kan ju ha rutin frågor när man får tiden för detta om man har fått blod. För i så fall rekomenderar de att man ska vänta hälst 11månader efter man fick blodet. Men nää de frågar bara om man är gravid å om man kan ta ett gravtest. men ja nnu lever jag ju med en tjej så jag behövde inte ta gravtestet. Det kan påverka fostret om man tar denna sortens vaccin.
Men fråga även om blodet är ni snälla. Så kul är det inte att åka in till sjukhuset i "onödan" även om det var nödvändigt för mig att komma in.
Men ja idag har jag svin ont i hela jävla armen å orkeslös. Så det var inte jätte skojigt med biverkningarna efter helvetes skiten till vaccin spruta. Men hoppas på att det blir bättre snart i armen å att jag har tillräckligt med skydd nu.
I övrigt hade jag å sonen mysig dag med elin. Å idag är jag glad över att älsklingen hade en ledig dag. Annars skulle dagen vara lång å mer smärtsam.
Kram å tack far att det finns underbara människor i mitt/vårat liv.//P

Ja då var det ett tag sen sist IGEN

Så som det kan bli när man är småbarns mamma att man ska till att blogga ibland med. Men det lägger man inte alla tankar åt kan man ju säga även om man vill å tänker tanken en stund så fallar det bort ganska snart att man ska sätta sig å skriva något fint inlägg. Men ja det händer saker hela tiden mer eller mindre i livet med denna underbara gåva i livet. Sonen utvecklas helatiden på måndag blir han tydligen hela sju månader. Svårt att tro men väldigt sant.
Han typ sitter själv men inte hundra stadigt men ja sitter gör han allt. han utvecklas helatiden å det är svårt att hinna med i tempot han utvecklas i men det är underbart skojigt att följa hans stora resa i livet. Nu har han fått för sig att vara vaken, det är ju NATT...!! Men jag passar på å skriver några rader nu snart så ska det ammas å hoppas på sömn.!!
Älskar er min lilla fina familj

RSS 2.0