Badat i badhuset

idag bestämmde vi oss att gå iväg å bada i badhuset. hit ja visst. hur skoj som hälst att vara i polen för äldre barn å leksugna vuxna.. Alwe skrattade högt å njöt som attan att leka med mammorna där... sen bada vi i barnpolen där är det varmare vatten å mysigt skönt att bada där var det allt men inte lika högt skratt kom från alwe. så lite mera bad blev det sen på större avdelningen efter mysfika i badhuset.
ja det är härligt spännande å skönt att komma iväg på ett sådant äventyr. sen knappt fem minuter efter vi gick sov alwe gott till nu..välling å kvällsmys sen natten igen.. mamma p ska sova nu med lite trött e hon =)
tack för en härlig dag//p

Länktar tillbaka

Önskar att man kunde komma tillbaka hit snart igen. Nu när det börjar bli så icke kul väder ute

oj ja som tiden går

nu har han vart ett år över en vecka våran lilla kille snart två snarare. konstift men sant. nummer tre av tänder synns till och han står mer å mer, vill gå men kan inte det rigtigt än. just i detta nu sover han gott å jag hoppas det dröjer innan han vaknar, har nämligen börjat vakna tidigt nu igen. Trött jo det är man allt. Imorgon blir det ryttmik det är veckans höjdpungt det.!! Väldans trevligt.. Ska spela in en skiva på ryttmiken det kommer bli spännande å kul att ha något sådant. härliga tider underbara dagar.. älskar min familj//P

Alwe 1år

Japp nnu har det gott ett år i söndags då våran lilla kille kom till oss. Underbara alwe fyllde år och han hade två kalas i helgen. Lördag med vänner och familj och självaste ettårsdagen med mammorna. Vilka underbara dagar det var. Jätte trevligt och fint alltihopa. Alla fina människor som kom på våran sons kalas vill vi tacka så mycket. ja andra med så klart som grattat honom. Tack för alla fina paket som alwe gillar jätte mycket. Allt var jätte bra. Kläder och leksaker är inga fel.!!
TÅRTA kul och kladdigt gött ja visst men inte hela biten. Men nu har han prövat det och det var något nytt. Men inget man beöhver äta allt för mycket av. Men kalas ja visst annars nää det kvittar.!!
Det känns bra att han har haft sitt första kalas å att vi har vart mammor till denna underbara kille i ett år men det är overkligt med samtidigt då tiden går fort som man säger, å det är sant.
Men allt är ju som det ska och man njuter av alla fina stunder ihop som familj.
Älskar mitt liv som ettårig mamma tillsammands med världens bästa fru och son.!!

RSS 2.0