här röstar ni

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/Valkommen-till-Omslagschansen/omslagstavling-viforaldrar/161

Vi föräldrar

Tidningen vi föräldrar har en tävling om ett barn som kan hamna på omslaget. Våran älskade Alwe vill vara med där. Gå in på sidan å RÖSTA på våram prins SNÄLLA vi vill verkligen ha med han där. Det skulle vara så himla skojigt. ALWE KARLSSON FAHLSTRÖM...!!! RÖSTA nu <3
typ en sådan bild men han kollar in i kameran <3

dagens bild

sööööötaste barnet <3 boddy från www.tradera.se e ett bra ställe att fynda

Pussar och Kramar

Idag har jag fått massor av pussar och kramar av min son.. Det kan inte bli för mkt :-) Sen har han lärt sig att han kan låta väldigt väldigt mkt. Så sött när han "skriker" rakt ut. Så himla fin han är. Annars tjötar jag med frugan om en ny telefon,kollar bröllopsresa och börjar bli sugen på en tattoo te.
Kärlek /K

Nu har tiden runnet iväg igen

Japp det är sant det. Värmer hjärtat att se att vissa hittar in här å läser våran blogg. Kul det. Tack tack. Men förlåt igen för att tiden rinner iväg å man har glömt att blogga på en vecka. Men japp livet är fint som fru å ja det är trevligt att vara hemma fru med =) Jag klagar inte. Myser å har det bra med sonen. Vi hittar på olika saker på dagarna å har det bra. Lagar mat å fixar här hemma tills frugan kommer hem å hjälper till med det som ska göras. Underbart att sammarbeta. ALL KÄRLEK// P

PÅSK MÖHIPPA DOP Å BRÖLLOP

Japp sp är det det har hunnet hända massor nu sen sist då jag lovade att jag skulle sätta mig å blogga. Men NU gör jag det äntligen.! Har ja som sagt haft enhel del att tänka på senaste tiden, på både gott å ont. TIDEN vart tog den vägen?
PÅSK FINT BLEV DET ALLT KUL DET!!
spännande med mortorcyklar på långfredagen med mammorna. Massa fina hojar kom förbi oss i en fin parad. Efter det kom morfar C på besök. Vi gick ut på kina resturange det var trevligt. På eftermiddagen barkade det till möhippa. MÖHIPPAN Den började dock mindre bra P ville ju amma klart innan hon blev kidnappad medan K redan satt i en bil å väntade omedveten om vad som skulle ske. Men det blev väldigt lyckat tillslut ändå. Vi förvandlades till det finaste paret i stan. Skulle sätta in bild här men har bara på mobilen. Å dator å mobil sammarbetar inte nu. Vi sprang runt på ICA Maxi å ssammlade atografer. Sen återstod det lite andra tävlingar å utmaningar under kvällen. Det var skojigt å lyckat. Tack för det minnet!! Sen var det lite mer påsk å familjen mös å hadde det trevlig tog en riktig långpromenad å besökte någon för att önska glad påsk.
Å sen rusade den där TIDEN iväg å vi upptäckte nu är det dags för den vackraste dagen i familjens liv (förutom när sonen kom) LÖRDAG 6/4-2013 Dopet började med att Malin kom å överraskade oss. Var inte säkert att hon kunde komma för andra omständigheter i hennes liv. Men japp där var hon. Vi kom till kyrkan tog o pratade med prästen å klädde Alwe i den vackra dopklänningen som mina små syskon haft och som mamma/mormor P har sytt. Faddrar blev Malin & Dennis. Tackar det värmer otroligt mycket att ni vill vara fadder till våran lilla son. Ni är underbara å passar bra som faddrar. Allt var så himla vackert under dopet. Rörande å massa glädje.!! Overkligt att man själv stod framme med prästen och döpte våran son. Men det vart dunder fint å lyckat som sagt. Tack alla som kom på Alwes dop.!!
I trädet hänger prästen ett doplöv på de som döps i kyrkan på söndag ska våran sons löv hängas där. Sen får vi hämta det senare i år. Fint det!! Japp det var dopet och efter det väntade lunch fix å göra sig i ordning till stundande vigsel. Panik klippas med min strässiga far kommer aldrig mer ske som tur är. Total panik. Men det gick bra och det blev bra. Nu blev klockan något över 15. Och vigseln mellan mig och K kunde börja. Den finaste stunden jag vart med om det strålade utav glädje å massa KÄRLEK i luften blev det. Kan nog inte förklara i ord hur det var. Ni som var med fattar nog hur magin verkade denna stund. Syskorna var med min pappa förde fram mig till världens vackraste fru. Sonen sov på morbrors axel. Å vi sa JA bådda två.!! Tog en tur med bilen som stog o väntade på oss. Sen kom mottagandet av alla gäster. Underbart fint hela dagen kan inte skriva om allt som hände. Men en saga med massa kärlek var det vi var i under hela dagen. Tack alla som förgyllde våran dag. Men extra tack för de som hjälpte oss på olika sätt för att knyta ihop dagen. Vilka underbart fina människor ni är. Japp Nu är vi fruarna KARLSSON FAHLSTRÖM å våran son är döpt. Tack för all uppvaktning vi fick!! Vi är nöjda hoppas ni blev det med. Våran dag blev så fin!! ALL KÄRLEK!!
ALL KÄRLEK P&K Fru Karlsson Fahlström

älskade unge

Ultraljudet är ca ett år gammalt, vad tiden går. Nu ska du döpas och snart sitter du själv och kryper runt och så. Lördag den 6 april blir en stor dag för familjen. dop och vigsel. Därför vi inte bloggat så hårt, men patricia ruvar på att blogga om påskhelgen. Hon lovar det säger hon här..

All kärlek/K

RSS 2.0