första sparken

Nää det var väl inte första sparken men för oss var det första sparken vi kännde idag av våran lilla knodd. Härligt det vilken kännsla. Kärlek... Vilken bra solig dag det har vart idag med.. gött det..!!

Jag blir varm i hjärtat av K

Hon är så fin jag blir så varm i hjärtat av att läsa så fina ord hon skriver om mig om oss.
Kärleken är enorm stor till min fina tjej. Älskar dig så jävla mycket.
Idag kännde vi ännu starkare kärlek till barnet. Vårat barn.!!
En liten vilding lever inom mig. Kickar o sparkar på som bara den. Vilken kännsla att känna det och be K känna det med var hel fint. Massa glädje. Det värmer mitt hjärta otroligt mycket att känna på det sättet och se K`s glädje i hela kroppen är så fint.
Älskar dig ofantligt mycket min underbara hälft.!!

Puss Kram o Kärlek♥

ps resesängen är fixad med lite krongel ds





Test

Testat att få upp resesängen utan någon större framgång..

/K


Mycket beröm till den bärande

 Jag älskar dig P. Otroliga, tålmodiga, älskvärda människa..

Fredag kväll sitter jag med en kall och berömmer denna fantatiska skapelse.. Hon bakar.  Hon har ont. Men vill så mycket.. MIN KVINNA! 

Jag sitter här och iakttar henne. Eller dem. Hon bär faktiskt på ett liv..
Det är härliga känslor jag känner.. Men lite konstigt också..
Men det jag ser är ren skönhet.

Jag älskar er. 

Fredag

Idag e det en fin fin dag ute. Jag och älsklingen kommer dricka upp kaffet sen tänkte vi ta på oss för att gå ut lite. Hur gött som helst. Det ser jag fram imot att göra idag. I onsdags hade vi våran tre års dag av massa kärlek måste bara få med det med. Viktigt med all kärlek som blommar ♥ det är underbart med kärleken till de man älskar. Jag älskar K fruktansvärt mycket. Nu frodas det massa mer kärlek mellan oss och våran blivande familj. Länktar såå..!!Du och jag älskade K all kärlek till dig.
Tack att du finns för mig och tar hand om din gravida tjej. Det är fint fint det som du gör för oss. Så tacksam för det. Undrar hur det kommer bli med spänning om 20 veckor. Allså halva tiden kvar sägs det att det ska vara kvar nu. Fredags mys med tjejen och halva tiden som gravid. Underbart fint det!!
Lycka det kallas lycka det jag lever i..!! Du är en stor del av min lycka..!! Tack för alla fina stunder vi har ihop!!

Kyss Kyss din P

Nu ut på stan o gå lite!!

Vecka 18

Ojdå halvatiden kvar nu då. Konstigt men sant. Ja men på ett sätt känns det som att det är längre kvar till oktober än vad det är till då vi blev gravida. Men jo idag gick vi in i vecka 18.
På fredag kommer vi få se det lilla "Knyttet" på ultraljudet. Så kul o spännande länktar dit massor nu.
Ska bli skönt att få reda på hur det ligger till där inne o hoppas det ser bra ut så klart. Är sjukskriven nu. Så jag vill bara att dagarna ska gå lite fortare till fredag. Det är det man länktar efter.
Ja att orka att fixa i nya lägenheten med. Flytten är klar men inte städingen i gamla lyan och allt plock i den nya. Men det är så skönt att vi har kommet där ifrån nu iaf.
Jag vill att magen ska synnas mer, så jag kan känna mig mera gravid på riktigt. Att ha ont o att må illa är tröttsamt. Att få visa magen nu är det de jag vill göra. Att se gravid ut helt enkelt.!!

Älskar dig min fina tjej K ♥

Kramar från lilla mig P


RSS 2.0