30på fredag!!

ÅÅÅÅÅÅ min gud nu har det slaget mig hårt att jag blir 30år på fredag. Var inte riktigt berädd på det. men ja det stämmer ju väldans bra- Allså betyder det att jag ska dricka lite på lördag. Kalas som vi ska ha för mig och att jag ska göra smörgåstårta snart. ojdå vad tiden går fort ibland. HUMM ja skulle ju hinna bli mamma innan jag blev 30 och nu är det dags att fylla år på fredag.!!
Suck o pust. Men ja det ska bli trevligt o spännande med kalaset som blir med massa blandade människor.
Tack älskling som har fixat så för denna dag. Älskar dig..!!

En månad liten kille

Igår mätte vi oss vägde oss och kollade om ögorna fixerade sig. Och våran underbara son växer o har bra syn vad det verkar som. Underbart det. Då är det som det ska. Igår fyllde han en månad med. EN MÅNAD ojdå det är konstigt att vi fick våran son för en månad sedan. På posten väntade ett paket från mormor P.. Mysigt fina sockor. Tack de var jätte fina!! Njuta av fina familjen gör man verkligen varje dag. Är så tacksam över denna fina hoppsättning av människor våran familj består av. Underbart fint det.!! Älskar min familj massor o jätte mycket. Puss på er

Arg mamma ?

Coola "killgänget" som cyklar förbi och hojjtar/Skriker när vi tar en promenad med barnvagnen... Jag ångrar att jag inte fann mig och släppte påsarna och drog tag i er och skrämde er lika mycket som ni skrämde min son.. Gahh!
Men det är ju trevligt att ni vill hälsa på tanterna!!!

Allvaret

I morgon börja jag skolan igen. Det har gått sjukt fort (som alla säger) Kommer bli vemodigt att lämna det lilla livet hemma och självklart P. Men så är det.. Är så glad för dessa 3 veckor.. Har varit så himla mysigt.. /K

Vilken dag

Idag är en dag at lägga på minnete som många anndra dagar i vårat liv. men idag hände det!! vi skrev på papper om föräldrarskap för K. Vi måste fira det med massa mys och göra fint hemma. Vi har fint men vi har gjort finare =) och sen ska vi festa till det med en härlig god fika.
Alwe har fått ordning på sin vagga. Det ser hel mysigt ut att ligga i denna fina vagga som kommer från morfar Tommys morfar. Det är speciellt det kan man ju säga. Är såå lycklig med denna fina familj som jag har. Sen känns det så skönt att sitta här och kolla på mina älsklingar medans de vilar och är hur fina som helst. Bättre kan man inte ha det. Njuter och mår hur gött som helst av detta.
Vad hade man för liv tidigare? jag har inte en blekaste vad man gjorde tidigare =) jo visst hade man det bra. Men nu är det komplett helt underbart bra.
jag njuter å mår bara bra, vilken underbar dag.// P ( ps bilden är från BB ds )

Föräldrarskap

Senare idag kommer K att skriva på papper ang Föräldrarskap på våran son. Skönt att det äntligen kommer bli klart. Det har kronglat lite med den biten och komunen vi lever i. Bara för att de har noll erfarenhet av homopar som skaffar barn. Och då har det tagit längre tid med den biten än beräknat. Men nu i dagarna kommer även älsklingen att stå som förälder. Härligt det och rättvist. Man blir så trött på detta strul som vart, då vi var tvungna att skriva på papper om att vi skulle bli föräldrar långt innan vi verkligen visste att vi skulle få ett barn. Det MÅSTE man göra för att få gå vidare i denna resa som homosexuella eller andra som inte kan skaffa barn på traditionelltsätt. Vi trodde att vi var tre steg längre i föräldrarskapfrågan än vad vi var. Men med en oerfarenhet i komunen så backade vi något. Efter tårar suck och stön kommer lättnaden när det går åt rätt håll nu. Att ett papper kan betyda så himla mycket. Men det är ju inte bara för våran skull detta, det är ju för våran prins skull. Att ha två föräldrar på papper betyder massor för honom med.
Han har ju oss men ska ha samma rätt till oss båda på papper från socialstyrelsen med. Och idag runt 10:30 blir det påskrivet om föräldrarskapet för K. GÖTT DET=LYCKA och massa KÄRLEK

All Kärlek// P

RSS 2.0