Blåkulla påskfirande å familjemys

Önskar er en glad påsk med era nära å kära. Det ska vi ha. Vi drog till blåkulla idag å förväntar oss en trevlig påsk med familjen. Idag vart det påskparad med massa härliga barn å vuxna som var harar kaniner spindelmannen påsk-kärringar å gubbar någon kyckling såg vi med. Det var spännande kul å färgsprakande. Satte dit en fjäder i påskträdet på torget å var med på lite sång å "dans" fick lite godis (alwe) å sen sov han skönt i vagnen efter paraden. Flög vidare till öppnaförskolan sen mellanlandade hemma för att ta kvasten till mamma K`s skola. VÄLDIGT spännande var det att hälsa på tickte våran härliga son. Å nu väntar det ett besök av morfar C imorgon efter mortorcyklarna åkt sin parad vidare till blåkulla. Japp så ser det ut för oss. Vi myser å finns där vi ska under påsken. Kullarna de blå. Kanske ses vi kanske inte?! All kärlek //P

Barnmässa

Barnmässan i Karlstad va en riktig succe. Våran lilla kille uppskatta detta mer än man hade räknat med, med tanke på han ringa 5 månader.Så kul och livat. Va helt slut efter. Köpte / Fick en himla massa bra/roliga saker. Det var kul, så det kommer göras om. Nu idag har Alwe badat i badhuset. Det var så mysigt och skönt. Det flöt på bra, så då vet man det.. Blir mer gånger :-) Många asgarv blev det i basängen. Skönt att komma iväg och göra något annat, mitt i alla förberedelser för bröllop och dop..

All kärlek//Kicki

Ostkaka å choklad

Jag satt här hemma å blev sugen på ostkaka å då säger älsklingen att hon kan dra iväg å köpa det om jag vill. ABSOLUT <3 gudarns vilken god "kvällsmat/fika" det blev. Japp sen kom hon hem med chokladkaka med. Underbaraste tjejen kommer med dessa fina överraskningar. Det är kärlek det.!! Tack älskade tjejen. Såddanna saker värmer hjärtat massor.!!//P

Ska blogga mera

ORKA som de där 14isarna säger. Men just nu säger jag det samma. Jag vill men orkar inte just nu å skriva mera. Har massor att tänka på inför dop å vigsel. Men jag ska göra mitt bästa att förbättra mig. Såsmåningom så blir det bättre. Kramar

Fredag å handlat billigt

Jo det vet väl de flästa att det är fredag idag. Ja vi har mys som många andra idag men ingen taco å "mello" eller e det imorgon? Jag e inte mycket för det där traditonella fredagsmyset som står i svenska ordböckerna att man ska ha. men ja det kommer säkert bli ändring på det när lilla killen blir äldre å han tycker att det är skojigt. Då får man ställa upp på det där fredagsmyset. men nu njuter ja som det är å som det kommer att bli.
Idag kom Alwes morbror Dennis hem från Indien. Skulle vara skoj att träffa han idag men det blev så att han åkte till gunnarstorp, hem till mor å far.! Men han hinner ju komma till oss här snart å tala om hur de dryga tre veckorna vart.!!
Annars då? Jo det rullar på. Har vart på lååååååång promenad idag i det fiina vädret, vart å hälsa på öppnaförskolan å sen trippa runt på staden. Handlat en trumma, skaller-tärning-leksak, å tallrikset med sked på locket till Alwe för billiga pengar. Det är bra när det är billigt. Undra om vi ska dra på loppis imorgon?! tal om billigt så 5par strumpor åt den med minst fötter i familjen för 10kr är med dunderbra.!!
Ha en skön helg nu alla glada. ALL KÄRLEK// P

Sportlovet slut å jag lika så.

Måndag vad gjorde vi då? Jo då kollade vi in i kyrkan å handlade lite saker till vigsel/dopet. Tisdag åkte vi till gunnarstorp på en tropp för att fira älsklingen i förskott promenad å skoj att se på lite pulkaåk mm Onsdag heldag på IKEA med vännen Malin men först RINGARNA fixade Torsdag första tågresan för Alwe, då åkte vi till Morfar i Kumla Fredag älsklingen fyllde år å vi hade en fullspäckad dag med massa kärleks mys. Lördag så blev det egen tid med lillkillen på stan fixade humör strumpor åt älsklingen å handlade lite Söndag japp då blev det stan å fixade lite vigsel kläder till mig (det sista) typ, å en långpromenad som ledde till Mc Donkan, Då var det inte mitt sportlov utan älsklingen å jag e helt slut jag.! Imorgon blir det skolstart å massa hemmamys. Tisdag återträff med mammorna på/från BVC Onsdag liten träff på öppnaförskolan INFO om solskydd för ditt lilla barn (våran son) =) Japp det var det jag vill dela med mig om för denna gång.!! ALL KÄRLEK//p ps gå in på www.tradera.se en bra sida =)

RSS 2.0