Karlskoga imorgon

nu ska vi åka till Alwes födelsestad imorgon och träffa mormor P. Det ska bli mysigt. Två veckor sen vå åkte hem från BB. det är svårt att tänka sig att det redan har gått två veckor sen vi åkte hem med mormmor A och morbror. Men ja så är det verkligen.
ÅÅåå så vi njuter varje dag av våran prins. Helt underbart fantastiskt det är att verkligen ha det lilla meraklet hos oss. VI är en FAMILJ <3 All kärlek vi sänder ut till varandra så stort det är.
Kram P

Två veckor

Allså vad overkligt det är att lilla killen är två veckor lördag 13:48. man kan inte tro det alla redan att man snart vart hemma i två veckor med han våran lilla Alwe. Mysigt otroligt och helt underbart fantastiskt är det verkligen. Man kan inte sluta kolla på denna vackra Son som vi har. Är såå lycklig över att han äntligen är hos oss.
Njuter verkligen av varje dag som man har honom i sin famn och ser han brevid i sängen. Under tiden han har vart hemma har han hunnet med lite saker i sitt liv.
* badat två ggr
* träffat massa glada människor
* fikat med mammorna på stan
* tappat navelpluppen förra söndagen
* kissat på bvc personalen
* varit på öppna förskolan
* hälsat på mammas skola
* vart med i tidningen
* legat i gammel mormor o gammel morfars famn å myst
sen massa mera har hunnet hända under denna tid i den nya spännande världen som jag har kommet till. och mer kommer det.

Mammorna njuter av livet och det gör våran prins med.
Sov gott och njut ni med av livet ni lever.!

//P

ALWE en vecka o en dag!

Du vackra människa du är det finnaste som finns i våra hjärtan. Att det redan gått en vecka fattar man inte och en dag.
Allt är så magiskt underbart och Alwe är så harmonisk o fin kille. Nöjd med livet. Och är killen som sover hela nätterna. Än så länge iaf. Vi vaknar tidid morgon och sen på morgonen en sväng igen. Sen så är vi så nöjda av att sova med mamma ett tag till. (Allså mamman som inte är rastlös)
Jag förstår inte att han har legat i min vage i nio månader och kommer till oss så vacker och underbar som han är. Det finns inte ord för hur underbar man kan vara.
Vi är nog den lyckligaste familjen som finns. Iaf vad jag kan tänka mig. Vårat mirakel är verkligen ett merakel. På massa olika sätt. Men utan hjälp så skulle vi inte ha honom hos oss. Men nu finns världens finaste kille hos oss.
Stolt och lycklig över honom och K. Jag fattar inte att jag har fött fram honom förra lördagen. Jag smälter det tillslut. Det är så STORT så det går inte att beskriva. Med lustgas och värmekudde som "smärtlindring" och masssa massa stöd från min K funkade det bra. Allt gick så fort som det var svårt att förstå ibland vad som vi var med om.
Knappa 8 timmar och han kom ut till oss som en fin liten kille.
Jag har dock vart svag och fått lite extra blod och lågt hb men förhoppningsvis så får jag sprutor för det inom kort. Och kommer i balans. Och mår jag bättre mår våran son med bra.
Han mår bra det gör han det är skönt det men då kommer han få mer och bättre värden han med fall att det skulle försämmras. Men det hoppas vi ju inte på att det ska ändras. Men ja värderna för mig blir bättre sakta men säkert tur är ju det.
Och idag så badade våran lilla kille för första gången det var spännande men lite otäckt det. Det var ju helt nytt för oss alla tre. Massa nya saker att lära hela tiden blir det och det ser vi fram imot. Det är så mysigt med familjelyckan. Det är detta vi länktat efter. Och nu har vi våran 8 dagars kille i famnen på K badad klar för natten och helt bedårande.
LYCKA O MASSA KÄRLEK//P Jag är MAMMA det är stort det

Nu är våran prins här.

Lördag den 13 oktober 13:48 kom vår lilla Alwe.
51 cm och 3700 g

En otroligt vacker människa med världens sötaste näsa. Hela han är det vackraste jag sett.. P var en överjordisk varelse under förlossningen. Jag är så stolt över henne..

Nu ska Familjen hitta rutiner och mysa en massa. Sen är det ju mycket med allt nu.. Praktiska saker. Sen måste jag faktiskt erkänna att jag måste smälta att jag är MAMMA.

All Kärlek /K

Vilken dag som hälst kommer du till oss!!

Ja det är sant det. Nu är det verkligen så att du kommer vilken dag som hälst till oss. Det länktar vi fruktansvärt mycket efter nu.
Jag har ont ont ont. Så det skulle vara skönt om du ville komma ut till oss än att stanna kvar där inne. Jag kan inte förstå hur jobbigt det kan vara att bära runt på ett litet barn i magen.
Men ruggen verker magen spänner o en nerv till benet ligger i kläm så mitt beb känns inte som det ska. Ja sen sova det ska vi inte tala om för det får jag ju inte riktigt göra det heller speciellt bra.
Jag vill ha tillbaka min kropp.
Men inte bara besvär är det ju inte heller men just nu känns det som det för stunden. Det är ju mysigt o spännande med att vänta på dig vårat lilla barn.
Vem är du som vi ska få träffa? Vad kommer du heta och vad har du för personlighet? Massa frågot som man funderar kring som man bara vill ha svar på.!!
Vi länktar alla efter att få träffa dig vårat lilla merakel barn.!

Kram på er//P

Kom ut nu du lilla

Jag håller med K fullt ut. Att du gärna får komma nu. Det är verkligen jobbigt att gå och vänta på något så stort o spännande. Men jag har så ont av att du är kvar där inne.
Så nu får du gärna komma ut till oss. Som någon sa "Ingen vill ju vara instängd i en mage hur länge som hälst" Klockrent och väldigt sant. Jag vill ju inte att DU ska känna dig instängd där inne, så KOM UT.
Det är okej att du visar dig för oss nu. Vi är helt klart jätte spännda på att få träffa dig och se vem du är som gömmer sig i min mage. Mina kännslor bubblar över titt som tätt, blir ledsen över mindre saker och sen tär det på humöret av att ha ont. Det tär på oss båda. Det är ledsamt men det går ju över som tur är.
Samtidigt som vi vill att du ska komma så blir man nervös av själva ankomsten och färden till BB. Att vi kommer dit vet vi ju men frågan är HUR?
Den biten är skrämmande att tänka på. Bil men någon nära o kära?, Bussen som går en gång i timman pådagen/kvällen, Resetjänst som man ska ringa till innan och boka tid något i förväg, eller blir det ambulans?
Det är skrämmande och inte veta fullt ut hur det kommer bli..! Ja självklart när kommer det bli med?
Men bra blir det bara det går bra så och att vi slipper vända och åka hem igen. Dessa tankar skrämms lite just nu.!!
 
Ont det gör ont typ en liten stund på natten o massor på dan!!
 
Kram på er. Älskar dig min K// P

nu får du komma raring

Så, nu börjar jag bli otålig. Skoldagarna blir mer rastlösa.. Står jag vid en maskin som dånar... Hoppas jag hör om hon hör av sig. Jag har ljud och vibration. Behöver jag vara orolig? Antagligen inte. ;-)

P har mer och mer ont. Hon önskar nog högst att du ska komma, HELST NU!

Men detta är en mysig tid också, full av förväntan och mysiga stunder..
/K

RSS 2.0