Två veckor

Allså vad overkligt det är att lilla killen är två veckor lördag 13:48. man kan inte tro det alla redan att man snart vart hemma i två veckor med han våran lilla Alwe. Mysigt otroligt och helt underbart fantastiskt är det verkligen. Man kan inte sluta kolla på denna vackra Son som vi har. Är såå lycklig över att han äntligen är hos oss.
Njuter verkligen av varje dag som man har honom i sin famn och ser han brevid i sängen. Under tiden han har vart hemma har han hunnet med lite saker i sitt liv.
* badat två ggr
* träffat massa glada människor
* fikat med mammorna på stan
* tappat navelpluppen förra söndagen
* kissat på bvc personalen
* varit på öppna förskolan
* hälsat på mammas skola
* vart med i tidningen
* legat i gammel mormor o gammel morfars famn å myst
sen massa mera har hunnet hända under denna tid i den nya spännande världen som jag har kommet till. och mer kommer det.

Mammorna njuter av livet och det gör våran prins med.
Sov gott och njut ni med av livet ni lever.!

//P

Kommentarer
Postat av: Liona

Så myyysigt att läsa, och så många minnen från mina småbarnsår, har ju tre stora nu. Njut! Stanna i sängen hela dagen och bara gosa, tiden går så ruskigt fort och snart tar Alwe moppen och drar. Ni har säkert hört det förr, men ta vara på den här tiden, även om det är jobbigt ibland så är det en tid för kärlek och gos i mängder! Stor kram!

Svar: Jaa det är mega mysigt med lilla killen. ja vi fattar inte att det redan har gått två veckor. men njuter gör vi verkligen varje dag varje stund. man kan inte sluta kolla på det lilla underverket. vår lilla Alwe är sååå fin. jo man hör varje dag att man ska njuta. men alla åldrar har ju sin charm. men tur att minnen lever kvar. kramar
P&K

2012-10-28 @ 08:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0