Vår TUR!

 Efter all vår otur. Måste det vara våran tur att ha lite TUR.

LÄNGTAR SÅ OHYGGLIGT MYCKET EFTER DEN DÄR FANTASTISKA BEBIS DOFTEN.
 Den fattas i vårt kärleksfulla hem..




Ps Jag skrev inlägget innan..
/K

Hur ska det bli??

Ska vi testa positivt nästa fredag? Ska jag få gå klart min utbildning.. allt är ovisst nu. Jag kan inte låta bli att  INTE veta längre.. Men självklart rädd för båda svaren.. Hokus pokus så kan vi vara på ruta 1 igen. Kanske skulle ta knäcken på oss..

Annars rullar livet på som "vanligt" typ. P känner sig konstig i kroppen.. Om det beror på  "vaggisarna" eller att det helt enkelt är j#vligt mycket nu.. Det vet inte jag (förmodligen inte hon heller)
Men det gör mig orolig vilket som..






Anfådd och febrig

♥Undra vad det kommer sig att jag ofta känner mig anfådd och febrig nu för tiden?! Det är något jag inte förstår vad det kommer ifrån. Jag trodde att det kan breo på alla slags hormoner jag tagit. Men jag vet inte längre. Jag har försökt forska i det men kommer inte fram till något bra, inte tjejen heller när hon kollat runt för att hjälpa mig att finna svaret. Frustrerat när jag inte får något svar på det jag söker efter. Ibland e inte nätet så jävla bra som man kan tro.
Men visst kan det bero på allt man går igenom och kroppen har massa att bearbeta. MEN vart finner man svar på det man vill veta? Men lvet går vidare även om jag är anfådd och febrig!
Jag hoppas bara kroppen svarar på att det bär något gott med sig detta som jag går gennom nu. HOPPAS!! Det är våran tur nu!!

Men vill även tillägga att kvinnan jag lever med är den finaste som finns. Jag älskar henne av hela mitt hjärta. Hon är mitt allt min kärlek som jag vill leva resten av mitt liv med. Utan henne vet jag inte hur det skulle gå. Förmodligen inte alls. Jag skulle vilja skriva ner vad jag känner för henne men det finns inte tillräckligt med ord och formeleringar till hur mycket jag älskar henne.
All Kärlek♥/P♥

Vilken helg det blev!!

Det var tanken att det skulle bli en ganska händelselös helg. Med mys och lite sådant. Att svåger kom förbi och ville umgås lite trevligt det. Men ja det började ju med att mamma kom och hälsade på. Sen kom svåger och hälsade på lite. Det började trevligt. Efter en stund så ville två tjejer komma förbi oss med för det vore ju trevligt med deras sällskap med. Vi festade till lite. Jag drack lättöl och julmust =) det var allt så trevligt det med. Det blev mer festande än lungt. Schot med rödvin sprit och öl kanske det blev tillslut.
Lite uppdelat ibland men oftas trevligt över lag.
EFTER en sväng ringer den som vi INTE vill ska ringa "E" hon ringde och fråga om svågers o älsklingens lillesyster fick komma för att kissa hos oss. (Problemet var att vi INTE ville att systern skulle komma till oss, för hon inte passade in hos oss just denna kväll, och att vi INTE uppskattar E överhuvudtaget som umgås med systern) Ett jävla fulspel är det och jätte rörigt.
Vill inte försöka förklara mer. Men E är inte populär i vårat liv speciellt inte när hon nässlar sig in på fel sätt.
Syatern fick komma upp och låna toan sen skulle hon gå. MEN ICKE blev det så.!!
HON började tjuta tjata o det blev otrevligt mellan oss. Massa jävla tjafs och bråk. Fy fan vad mycket onödig energi det var över den där systern som inte skulle vara hos oss och E som vill förstöra. Denna gång gick det för långt. Älsklingen fick en rejäl SNEFYLLA :-(
Lördag kom och det var slappardagen framför tv med gött och lite film. Satt lite vid datorn och var till affären. Svåger hälsade på en sväng. ja det var en bra slappar dag helt enkelt.
Idag söndag har inte vart så händelserik. MEN att några ord på facebook kan förstöra en hel dag från en så kallad kompis är jätte jobbigt. Det behövde jag inte idag. Jag behöver inte det här jobbiga överhuvudtaget. Jag vill att befruktiningen ska gå bra. Jag vill då må bra och ha det trevligt runt mig.
Så det blev INTE en bra helg med livigheterna omkring oss. Men nu har vi det bra det är jävligt skönt det. Hoppas resten går bra.

JO en sak till: igår när jag satt vid datorn så kom en nyckelpiga framför mig vid datorn, från ingenstans.!! Vad betyder det? Jag sökte lite på det det jag kom fram till var "lycka och kärlek" Det låter ju lovande och bra det.

Kramar P

Vad kommer hända nu då?

Kommer det gå bra med det där jag stoppar upp för att embrot ska stanna kvar? Kommer det bli ett eller två barn? Kommer det gå vägen som vi hoppas på? Eller vad kommer hända nu då?
Bara att leva på som vanligt det är ju lättare sagt än gjort ju. Vad tror de när de säger så? Man är ju spänndas av alla just dessa två veckor ju..!!
Men sysselsatt var det ju tal om. Ja just det. Vilken sysselsättning jag har som lever framför datorn om dagarna och är super rastlös av mig. Älsklingen har sin skola att gå till. Det är ju dunder bra det. Hon kan rensa tankarna på annat sätt.
Jag fick något att tänka på idag: MAMMA hon som inte vill ha något med mig att göra. Hon som sa att jag kunde vara hemma och tycka synd om mig själv och hon som inte vill ha något från mig. Hon som är sur på MIG för att JAG inte vill ha något med hennes karl att göra för att han bad mig att dra åt helvete. DÅ är mamma sur på mig.!! Jul ville hon att vi skulle komma. MEN NEJ för att hon lever med någon som jag inte är välkommen hos. Varför då fira jul hos han? (och mamma)
Efter det ville mamma inte ha något med mig att göra. NU är det så att mamma har sänt sms och ringt mig för att hon förmodligen vill träffas en sväng. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vad blir det nu då? Visst är Kärleken störst av allt!?! MEN va´fan hur gör man med kärleken till sin mamma som håller på, på detta viset? Vart ska man ta vägen då? Jag vill ju må bra specellt nu under dessa två veckor som annat händer i livet.!! Det viktigaste som kan ske just för stunden!

HJÄLP MIG!!! SUCK!!!

//P♣

Idag hände det..?!!

Ja idag hände det.!! Idag blev det insättning av ebro i min kropp. Idag och två veckor till är det otroligt oroligt och spännande. HUR kommer det att gå? Är vi gravida nu? Kommer det bita? Hoppet lever. Önskan är störst av allt. Konstigt men magiskt är detta som vi har vart med om. Det är obeskrivligt. Men så jävla fint.
Att det gjorde jävligt ont i förrgår kommer vara värt det om allt går vägen. Hoppas jävligt mycket.
Synd bara att OM jag måste göra om detta kmmer jag få gå gennom behandlingen av hormoner igen. För det lyckades inte som de ville. Det såg bra ut MEN 3 ägg blev befruktade och inga infrysta. 2av dem var det kanske en defekt på. Men nu får vi hoppas att det går bra med det som blev återfört i min kropp. Att det kommer dröja innan jag tar dessa hormoner igen.
! Att stå¨på sjukhuset och drömma om framtiden är något som jag hoppas på. Att nästa besök där är ännu mer spännande än dessa två senaste som vi har vart med om nu det länktar jag efter. Nu ska man vänta i två veckor sen så vet man mer hur framtiden kommer se ut.
Förresten idag på sjukhuset (USÖ) så blev jag paff att det var en manlig läkare som skulle göra dagens viktigaste jobb.! Det är inget fel på manliga läkare men jag var väldigt oförberädd inför detta.
Men när vi gick där ifrån så log man.
Log för att det gick bra och för att idag är dagen livet kan förändras. Men att det var fullt upp för läkarna idag för idag rammlade det in minst tre par (med räknas oss) lespiska, som förmodligen var där av samma anledning. Det värmde i hjärtat och vi bara log när vi gick från avdelningen. (Undra hur långt de anndra har kommit i deras prosses till att bilda familj).
All lycka och kärlek till dem med!!

KÄRLEK!! KÄRLEK TILL ALLA!!♥

Äggplockning gör ont

Idag var vi som sagt iväg till örebro som min älskade K skrev innan.
Det är så skönt att jag verkligen har världens bästa tjej som stöd. Hon är den finaste jag vet. Tack älskling♥
En upplevelse som jag sent kommer glömma.
Uppe klockan fem. Bussen vid sex. Inne i örebro vid kvart i åtta. Sen efter tio var det dags att plocka äggen.
Lite dåsig efter lugnande och morfinen. Men klart värt det.
Det gör allt ont att plocka ägg. Lyckat resultalt blev det med. Hoppas nästa resa blir lika lyckad ♣
Jag var allt för rastlös efter en sväng på sjukhuset, fikade toabesök och sen kläder på. Efter det var det staden en liten sväng. Men ganska snart på bussen igen. SKÖNT att komma hem. Inte bara trött utan ont med.
Nu kom smärtan mer o mer. Svullen mage och går som ja skulle skita när som helst =)
Men jag har världens gulligaste o finaste tjej som hjälper mig och fixar. Hon gick ut en sväng och kom hem med en överraskning =)
Harry Poter filmen Sista del 2.!! NU är sammlingen hel ♥ Tack älsklingen.
En lång dag värd att komma ihåg att K är med endel av prossesen även om hon inte har ont står hon brevid och kan med ha det jobbigt. Glad att det gick bra för oss båda idag.
Nu är det nästa resa man ska laddda för.
Kramar P

Äggplocknig

 
Idag var vi iväg på äggplockning..
Det gick bra. Klart det känns och är pirrigt kan jag tro.. Även pirrigt för mig, men inte smärtsamt..
Ca 10.15 plockades äggen ut. Det var en häftig upplevelse.. Men självklart läskigt då P hade ont..

Så! nu har vi lämnat 9 fina ägg och hoppas på en lyckad återföring..


Suverän personal i örbro.. Guldstjärna till er.
Guldstjärna till alla som uppmärksammar att även jag är en del av detta..

/K


Resan


I morgon bär det av. Äggplockning. Håll alla tummar ni har för oss  <3

K

DAGEN idag Dagen D

Helt jätte lycklig! Idag sägs det att det är en dag med otur. Men idag var vi iväg till vårdcentralen gripen. Det gick bra. Mer än bra skulle jag nästan vijla säga. Spänningen är över (för idag). Vi kom till vårdcentralen. Snackade lite kring det hela med mående och hur det kommer att se ut. Sen var det dags för undersökningen!
HUR har det gått?rätta K "tar du papper penna och antäcknar hur stora blåsorna är" P "du sätter dig till  så ska vi börja undersökningen"
Ja det ser bra ut och läkaren räknar mäter och kollar hur många och hur stora blåsorna är. K antäcknar och "för prottekollet". ALLT ser bra ut. Mitt i undersökningen säger hon: Det blir nog en tur till örebro på måndag.
"VA" redan på måndag tänker jag men svarar: "Spännande"
Undersökningen ser bra ut och efteråt så sätter vi oss och pratar. Läkaren har förberett lite papper som ska fyllas i till örebro besöket. Sen under samtalet säger hon även annat som jag blir väldigt lättad och glad över. Det är att ikväll är dagen D då jag sprutar sista gången med hormon i magen. Imorgon är dagen D då jag tar den där (förbannade) näs-sprayen.
Imorgon är dagen D då jag kommer ta ägglossnings-sprutan 21:00. Sen är det en "ren söndag" att vänta. SÅ JÄVLA SKÖNT!!! Måndag morgon 06:05 sätter vi oss på bussen och åker till Örebro. På morgonen får jag dricka kaffe och äta en lätt frukost. Sen väl i örebro så är det dags att "plocka äggen" för att befrukta dem. Tillbakasättningen blir förmodlingen på Onsdag e det beräknat. Spännd inför dessa dagar. Men idag har det varit en bra dag då beskedet har vart positivt. GÖTT DET!!!
En lättnas suck kan man ta nu. Härligt det.!!
NU ska man hålla tummarna att veckan som kommer börjar bra och håller i sig på "våran sida". Det behövs verkligen det nu känns det som tycker då jag.!

Annars idag har det varit rörigt lite stämmd spänning från och till mellan mig och älsklingen. Det är trist men allt släpper väl nu för denna dags nervösa undersöknings resultalt. Hormoner och nervös det krockar. Många kännslor i luften mellan oss två. Så blir det väl kan jag tro. För oss har det vart så iaf.
Lite surt och lite felsägningar mellan oss. Men det går över väldigt snart. Skönt är ju det. Missuppfattningar och lite sånt som det kan bli.

Men nu är det dagen D. Då vi kommer "fira" med lite vin och mys tillsammands. Det ska bli trevligt det. Vilken spännande dag det blev tillslut. Nu väntar nästa spännande vecka! OJDÅ det är verkligen spännande. HUR kommer det bli då? Nu hoppas vi verkligen att ni håller alla tummarna ni har för våran skull.

Massa Kramar från mig P♥






DÅLIGT

Asså vi vill klaga lite. Vi skriver o skriver det krånglar o krånglar. Men det blir inte så bra. Idag har jag o älsklingen skrivet ett varsit inlägg på bloggen. Början och imorgon blir det gripens vårdcentral. Flera timmar (2) kommer dessa texter upp. I FEL ordning...!! SUCK allså Början skulle komma efter gripens vårdcentral men kom efter ett annat inlägg.. DÅLIGT det kan jag då tycka. Men men nu ligger de där och det e ju bra men i fel ordning.!!

Imorgon blir det Gripens vårdcentral

Imorgon kommer vi Gripen vårdcentral.!!
 Imorgon kommer vi åka till Karlstad för en undersökning av mig. För att se hur det har fungerat med hormonerna. Spännande och oroligt på en o samma gång. Att näs-sprayen har bitet vet vi ju redan. Men nu har jag sprutat med Puregon Pen. i några dagar samband med sprayen. Då blir det något annat. Vi gör ju detta för att få ett efterlänktat regnbågsbarn. Det är tanken med det hela att vi kommer att skaffa barn via IVF behandlingen.
Hoppas att allt kommer gå vägen nu bara. Tal om Puregon Pen är klockan snart 20:00 och då är det så att jag ska ta sprutan nu. Kanske skriver mer sen men nu ska jag ta mina hormoner!! Det är viktigt det.
Ha det gött!!

P♥

K första inlägg.

Skrev en himla massa förut om våran resa från början.... Men så hokus pokus, Borta. Orkar inte skriva allt det igen.. Inte nu i alla fall.

Men tiden går fort, samtidigt så sakta.. Från tanke och prat om barn till idag. Har det gått 3 år.
Det spelar ju inte så stor roll, bara vi får barn i slutändan..
Vi har gjort en insemination, som misslyckades..Med insemination var allt dålig Tajming, hela iden..
 Var helt enkelt svårt att komma iväg till Örebro.. Vi levde i 2-veckors-perioder. Vänta på mens-vänta på ägglossning-vänta på mens-vänta på ägglossning osv. Var det inte helg, så var det semesterstängt eller så hitta vi inte själv ´ägglossningen´

Nu
ska vi göra vårt första IVF (In vitro-fertilisering ) försök.. P tar Hormoner. Om du frågar mig, så har allt gått bra.. Men tanke på min farhågor vad gällende hormoner.. Men P med huvudvärk, svidande näsa och ont i kroppen är nog av en annan åsikt.. Men jag kan inte föreställa mig hur hon har det..
Att hon har gråtit utan anledning anser jag bara fruktansvärrt gulligt t.ex.

Nu har det nästan gått ett halv år sen vi var iväg på insemination. Så nu vill vi komma iväg och göra vårt första IVF försök..
Samt att P ska slippa hormoner en stund..


/K

Början

Lite från historiens början
P och K har varit vänner i lite över 4 år. Kärlekkänslor uppstår. Men men men stopp stopp stopp.. Vi är ju BARA vänner.. Men till slut gick det inte att stå emot. Även fast jag stod emot länge,tro mig. Livet leker, man svävar på moln. Ganska snart kommer barnfrågan upp, för det kan ju ta lite längre tid "för oss". Men hur gör vi? vi vet att vi vill att P ska bära barnet, om så skulle fungera. Att jag ska bära barnet har aldrig varit på tapeten. Vi börjar resan med att kolla på intenet och hittar Mama Mia I Stockholm. Där få vi hjälp hur via mail hur vi ska gå vidare. Ungdomsmottagningen i vår lilla stad.. Där blir man mött med ett stort frågetecken.. Hmmm.. Men hon skulle ta reda på hur VI ska gå till väga.. Tiden går och till slut blir det att vi får en tid på Gripens vårcentral. Där får vi reda på allt och lite där till, allt snurrar. Jag glömmer inte den dagen.. För senare på kvällen var min 25 års fest. Där tog resan lite vila, inte känslomässigt, men ni måste bo ihop ett år innan vi kan hjälpa er.. Men vi kan få hjälp. Underbart!

Efter ett tag dra karuellen igång,igen. Nu var det dags för att träffa en psykolog i Örebro och få GODKÄNT. Nervöst!!! Dags för mig att vara lite aktiv och inte bara hålla P i handen när hon sitter i stolen. Jag fick skriva på ett papper och fösäkra att jag skulle vara förälder för alltid till det efterlängtade barnet. Det var en stor dag.

Insemination 1. Mäta ägg, cyklar,spruta, undersökningar. Ja, en massa mer.
Först ska P få mens, ringa till Karlstad få en tid lite innnan ägglossning. Undersökning, mäta äggen.  Dem ser bra ut.. Sen hem och göra ägglossnings test.Ägglossning! Ringa till örebro och få en tid...Insemination! det låter enkelt va ???
Det är det, om man inte får helgkollision, eller har lite ´konstig´ ägglossning. det var svårt att få det att funka..Mycket press för min Älskade P. Men till slut på våren/sommaren 2011, innan semester stängning. Så kommer vi iväg tack vare en ägglossningsspruta.. P tar sprutan på kvällen och vi åker till örebro dagen efter.. Vi kommer hem samma dag med ett grav-test , som ska tas två veckor senare.. Väntar och väntar.. Mensen kommer. Fan fan fan, mycket tårar.. 

Men sen på det igen.. Tvåveckors-perioders-levnads-sätt. Vänta på mens-vänta på ägglossning-vänta på mens-vänta på ägglossning osv.. Men det går inte som vi vill.. Så örebro kläcker idén att det kanske är dags för IVF  


Där är vi nu.. Vid vårt första IVF fösök... Nu är det nära. Efter hormoner. Nässpray och spruta. Nu är det förhoppningsvis den sista turen till karlstad, och sen blir det örebro på riktigt..

Så nu har jag försökt åteberätta så gott jag kan.... Allt kanske inte stämmer.. Men det är min tolkning av sanningen om vårtat barnaskapande.

Ps Jag hittade texten iaf. Så ber om ursäkt för upprepningen...


/K

Lännktar efter....!!

Att äggen mina ska vara i topp-form och att det kommer gå bra. Länktar efter att de kommer bli befruktade och att allt kommer gå som man hoppas på. Att de kommer bita och stanna kvar på rätt plats. Länktar efter BARN!! Tänk om man kunde veta hur det skulle bli med det hela. Man är väldigt spännd inför detta som händer i livet nu..!!
Frågor som snurrar runt utan svar. Tankar som yr. Jag som undrar. Vi som vill veta. Vem kan svara? Ingen?! Nää det kan bara framtiden visa hur det kommer att bli med det hela. Hoppas hoppas hoppas LÄNKTAR!!!
REGNBÅGSBARN!!! JA TACK ♥

Familjelivet!!

Familjelivet vad är det? Det är mycket för alla olika sorters människor. Jag har familj det är ju mamma pappa syskon. Men även MIN familj som är Jag och Älsklingen!

Våra familj är tänkt att den ska utökas till knottar/barn. Vi jobbar på att skaffa barn i våran familj. Vi två och all våran kärlek som vi vill lägga på våran familj. Vårat familjeliv!!
Hoppas och länktar. VILL verkligen att det kommer fungera bra med alla behandlingar vi går igenom för att komma till rätta. (IVF)
Hoppas blodprov svaret visar något bra och att det går bra på vårdcentralen när vi ska dit. Vill verkligen detta. Det är det vi länktar och tror på just nu.
Jag känner mig lugn i kroppen inför detta just idag. Det känns som att turen kan vara våran. Men helt säker kan man ju självklart inte vara. Men nu idag känns det bra. (förutom att jag är nystucken i handleden, efter blodprovet) Och det ger ju hopp i det hela som vi går igenom just nu i livet. Alla tester och alla hormoner jag tar, det känns som lyckan kommer bli total. Hoppas jag har rätt nu bara. Det visar sig framöver här snart förhoppningsvis.
Utöka våran familj det är det som förhoppningsvis kommer ske detta år. Då kommer det vara det bästa året på väldigt länge.!!
Vi har det bra nu som det är det klagar jag verkligen inte på alls. Men utveckling och annat i kärleken vill vi ha. BARN det är det vi drömmer om att få till vårat familjeliv.
Hoppas att folk kan förstå och stötta oss i detta beslut som vi har kommet fram till. Hoppas att vi får samma glädje som många anndra när vi talar om att vi ska utöka våran familj med en knodd eller flera =) .
Men det är ju inte självklart att det kommer att bli så. För det kan vara svårt att förstå att just VI två vill ha knoddar i våran familj. Vi lever ju två tjejer ihop. Det är ju alla redan massa funderingar och fördommar i en liten stad av två tjejer som är tillsammands. Och nu är det tänkt att vi ska skaffa barn med.
Så reaktionerna kommer ju varjera hårt på vårat beslut. De som är nära stöttar oss (antar jag) men "folket" kanske inte gör det fullt ut. Det kan inte hjälpas. Men klart man tänker på hur de kommer reagera när just vi kommer på stan och är gravida. Det är man spännd på hur kommer spänningen inför detta att bli? Vad kommer folk säga och betee sig mot och till oss?
Det visar sig i framtiden. Men jag är spännd redan nu inför detta. Hoppas bara att allt går vägen!

Kram på er fördomsfria och fördoms fulla människor!!

Mvh P ♥FAMILJELIV?!

Ont i huvudet men bra ändå!

Idag sitter jag på min sysselsättning och har haft det bra även om det inte skett några under. Älsklingen började idag på sin utbildning efter att ha haft lov. Så nu är det vardags ryttmen som gäller som vanligt. Gött det..!! Även om man är trött och så. Kommer igång gör man ju snart det behövs bara någon dag till!!

Jag mår bättre änså länge idag. MEN det är den där jävla huvudverken som jag INTE blir av med verkar det som. Det är ledsamt. Men annars mår jag bättre idag. jag har haft en soft dag på sysselsättningen. Loppis och lite dator. Nu blir det lunch och snart hem inga fel det.

Fick samtal av Gripens vårdcentral igår att jag ska fortsätta med samma mängd i sprutan som tidigare. Igår skulle jag ta en mindre mängd av medecinen men så blev det inte. Då funderar man varför? För att det visades ju på blodprovet jag tog i måndags. Men varför behöver jag större mängd för? Imorgon är det dags för blodprov igen. Hoppas det ser bra ut och jag får trappa ner i mängden av medecin.
jag vaknade upp och var extremt svullen i ansiktet. Uppblåst som en ballong. Hur fint är det? Kännde mig inte som en prinsessa derekt. Det är jag inte i vanliga fall heller men ändå.
Jag har även väldigt ont i kroppen men framförallt benen. Benskörhet? =) eller vad kallas det? Ja men tar man hormoner får man räkna med dessa saker antar jag. Men visst e det trist. Har ont i vanliga fall men känner att detta är en stor skillnad. Som jag säger MINST en gång varje dag: BARA JAG SLIPPER HUVUDVERKEN!!! Då blir jag glad(are).. Sen resten får man på köpet.. Det kan jag hanskas med på annat sätt. Men när mina 1g Panodil inte hjälper känns livet inte rock.
Men jag mår bra ändå!!

P♥

Frustrerad

♥Jag är lite frustrerad just nu.!
Nu har våran resa pågått en sväng i livet. Det är spännande och så ja visst. Men vissa dagar blir bara FÖR MYCKET. Som denna dag. Min dag är lite upp och ner. Och det beror förmodligen på alla hormoner som jag pumpar in i min kropp. Ja jag vet att det är för en god och bra sak. Fast ibland orkar inte kroppen och humöret med som man önskar.
Det kronglar och saker funkar inte som jag vill. Jag känner för att kasta datorn åt fanders just nu. Jag blir utkastad från nätet helatiden. Men ändå väljer jag att sitta kvar. För jag vill ju skriva av mig lite i min frustration och mitt första blogg inlägg är ju lite speciellt. ♥

Vi kommer skriva om lite olika saker i våran blogg.
Framför allt om våran resa om IVF behandling resan om drömmen att skaffa barn.
Det är därför som jag har ett taskigt tålamod just nu av hormonerna!
Det är endel av prosessen att humöret går upp ner. Det är ledsamt att inte vara i sitt rätta "JAG".
Frustrerande att gå runt och vara trött om dagarna för sprayen och för en av symtomen jag LIDER av är en "dimmig" huvudvärk. Den stör nog mig som mest just nu.
Att jag bara vill bli av med skiten vore den största önskan just nu iaf. Att sluta med sprayen önskar jag att jag kommer få göra snart. För ja då kanske förhoppningsvis kommer detta bli bättre. Håller tummarna för det. Förhoppningsvis orkar jag mera då.
Förhoppningsvis slipper jag vara såhär frustrerad som jag är just nu. Blää vad jobbigt det är.!!

Men ja det är för en god och bra sak som jag går genom detta mående. Och det är ju hoppet att skaffa barn tillsammans med min älskling. Det är det finaste i livet vi kan göra ihop just nu tror jag.

Håll alla tummarna för oss!

P

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0