Semester snart. Behövs!!

Ja snart åker vi iväg på en båtresa. det ska bli skönt att komma iväg en sväng och göra något annat se något annat och bara tänka på varandra. det behöver vi. Ladda batterierna och må gött. Jag vill verkligen komma på ny energi. Det har vart massa omtummlande på sista tiden. Senast undrade vi hur det gått efter blödningen jag fick. Det var lycka till 100% underbart att se det lilla hjärtat slå där inne. Det var så jäkla skönt och vackert. Ojoj vilka glädjetårar det kom. Fint det.!!
Men ja nu har det som sagt vart omtummlande med massa olika saker kring oss. och det är dags att åka på en liten semeser. Ja sen kollar vi runt efter en lite längre resa till Malta lutar det åt. Härligt det. Länktar till värmen och något helt annat. Hoppas vi kommer iväg snart. Det vill man innan jag blir allt för stor i min gravida kropp. Spännande att se när vi kommer iväg.



Glädjetårar

Alltså idag var vi på ultraljudsundersökning. Eftersom P har blött en del. Tillräckligt mycket för att bli orolig.
Läkaren var udda och ställde dem mest bisarra frågorna.. men nu till det viktigaste. Hjärtat slog på vårat lilla hjärta.. Allt såg normalt ut. Vi tjöt av glädje. Våran barnmorska i våran stad hade tänkt på oss hela förmiddagen, gulligt det. Hon vart glad när hon prata med p i telefon..

Vi hoppa på en buss i morse med oro.. Åkte hem efter en härlig dag på stan med ett lättat hjärta och ett enormt lugn..

Men klart att man är lite skraj fortfarande..

Jag älskar dig P.

/K

Orolig

Orolig ggr massa oro.....!!!
Vart ska man vända sig vem kan hjälpa oss?? Vem kan ta bort oron man bär på? MVC ja där fick man råd att kontakta GYN men de är svåra att få kontakt med. Inga pengar kvar att ringa för...!! Hoppas hoppas verkligen på det bästa. Blir inte klokare derekt. Ena stunden säger hon på MVC att det låter som en början på MISSFALL = SKRÄCKSLAGEN lite senare under samtalet kommer det lungnare pratet och får höra att DET ÄR JU VANLIGT I EN TIDIG GRAVELITET..! Jo det kan det ju vara men det är bäst att kontakta GYN som du får komma iväg och kontrelera hur det ligger till..!!
Fan vad jobbigt oroligt det är.!!
Vill inte att det oturar sig detta. Pallar nog inte det..!! Hoppas hoppas hoppas att det "bara" Var en blödning som jag inte behövertänka mer på. Får vänta läääänge innan GYN ringer mig. Det känns som två timmar är jätte länge just nu.!!
Jag är rädd!!///P

Besviken

ibland känner man sig besviken av olika anledningar. Men vissa saker kan man inte göra något åt. Anndra ska man försöka låta bli att tänka på. Men ibland är det svårt.
Jag är besviken på min kompis som inte skulle ställa upp på samma sätt på mig som hon gjorde ikväll på min svåger. Jag är besviken på min svåger för så han är mot andra skulle han inte vara mot mig. Det gör mig less och väldigt besviken. Besviken påp de båda på en o samma kväll o situvation..!! Fybubblan!!
Annat jag e besviken på kan jag bara hoppas det blir bättre och känns lättare med under tidens gång.
Ja tillslut blir det med bra!!
Kram på er//P

p Mår illa.

Morgon illamåendet har förvandlats till kvällsillamående. I går gick vi på MAxi och som ett brev på posten så mår P fruktansvärt illa.. Men hon kämpar på.  "Det är ju för en god sak" säger hon. Så sött.

Hushållssysslorna kan ha blivit något lidande. Men kan bero på att vi är sjuka.. Men annars rullar det på. Jag har blivit hela 27 år..

Vi har varit hos barnmorskan och fått mer information. Nu är det Kub som hägrar sen nästa besök på MVC på Skärtorsdagen..

Lite skrämande blödningar. Men det är inget som ska oroa oss allt för mycket... Men vad tror ni själva ???



KUB är en kombination av två olika test; nackuppklarning och biokemisk screening. Testet ger cirka 90 % tillförlitlighet när det gäller att diagnostisera Downs syndrom och är helt riskfritt för fostret.  

Jag ska citera den kloka personen som sa "Det är mycket nu"

All Kärlek // K

Tiden går fort men ändå inte

Nu är man i vecka 9+1!!
Vad betyder det? Ja att det växer som ddet knakar i utvecklingen på det lilla miraklet i magen. Det går ganska fort i utvecklingen nu. Det är fränt det. Men jag vill ju självklart att det ska gå lite fortare. Att komma förbi vecka 12 är det största man väntar på nu. Nästa ultraljud, sen tala om för vännerna och framför allt familjen hur det ligger till. Det vill man göra NU NU NU!!!
Ja annars har tiden gått fort. Jag fattar inte i vissa stunder hur det ligger till. Men ändå vet man! knepigt? Jo lite, men det är väl så det kommer att vara lite från och till under en period just nu i livet. Det vänjer man sig nog inte riktigt med. Men det ska bli spännande med nästa glimt av miraklet där innom mig som växer och växer. Jo svåger vet..!! Han är lite förbluffad men glad. Han ha inte riktigt fattat ännu. Men det är förståligt det med. Vi fattar ju inte ibland heller =)
Ja nästa vecka blir det blodpro, sen ringa till sjukhuset där de gör ultraljudet KUB och vi får se lilla miraklet igen =) spännande.
NU ska jag kolla på lite resor sen lägga mig.!!

//P♥

RSS 2.0