fina dagar nu



vår är fint å underbar härlig! man måste passa på å vara ute lite trots att Lilla killen är sjuk igen. öroninflammation förföljer oss. eller rättare sagt har det inte släppt än!! hemma från dagis å ny pencelin kur! fan fan fan! japp då lutar det åt operation för honom med plast rör i öronen! inte kul det! men man får inte deppa ihop allt för mycket för det! ta en dag i taget å njuta av våren hoppas att killen blir piggare snart.!

ofarligt

haha tror frugan mena ofantligt.. men jag gilla uttrycket " älskar honom ofarligt mkt " det är ju väldigt sant de med. Imorgon blir det barnmässan :-) /K

Lilla killen blivit stor











oj ja du bara blir större våran lilla kille! älskar dig ofarligt mycket. fina du!! kramar mammorna dina


dagis å kusinmys

kusinmys

trumman

promenad

dagis lek

köra är kul

mer dagis lek

japp då skolas alwe in på dagis å mitt i veckan kom Lilla kusinen på besök, vi var barnvakt! rytmiken vart extra spännande denna gång. trumman blev äntligen på börjad! mamma p skolas med in, på en skola där hon ska jobba. mycket händer verkligen på en vecka! å på måndag är det en lång dag på dagis. då ska alwe prova vilan. tror inte det kommer vara det lättaste prövningen på dagiset. men ja det kan ju bli så att han ibland kommer få vara med på den. bra att då ha provat!

pigg trots sjuk



idag var vi på vårdcentralen å fick reda på att lilla killen har dubbel sidig öroninflammation! men verkar vara pigg ändå! starkare hostmedicin å pencelin står på schemat nu! inte dröm starten på denna vecka. inskolningen på dagiset imorgon blir inte så mycket med. hoppas bara att lilla killen blir bra snart! ingen bra dag idag..

RSS 2.0