solsting!

Idag låg jag,alwe och Patricia i sängen och vila. Det var så fint att se deras mys och kommunikation med varandra. jag säger helt spontant " vilken fantastisk mamma du är (pause) Jag skulle vilja gifta mig med dig" p svarar "kolla på korten där" Just det vi är redan gifta..ha ha. haft en skön sommardag! / K


Jun. 14, 2013


Sommar "lov"

Japp nu har älsklingen taget examen å jag är jätte stolt över henne. Hon är så bra möbelsnickare hon min lilla älsklng. Behöver du någon som kan fixa dina möbler i trä så lever jag ihop med den bästa =) nää men hon söker jobb som alla andra som slutat skolan. Nästan alla andra iaf. Nu är det sommar men lov vill vi nog inte kalla det. Det har man inte längre. Tiden rullar iväg från en hela tiden. Men två års utbildning är slut nu.!! KUL DET!!
Men samtidigt lite läskigt då vi bådaska vara hemma hela dagara tillsammands. Det är ovanligt men man kommer väl in i det med tillslut. Lagom som man vant sig med det så börjar säkert hon att jobba. Det strävar vi ju efter så klart.!!

Annars då har älskade sonen blivet 8månader idag. 70cm å strax över nio kilo. OJDÅ nu springer tiden iväg ja just det...!! det är underbart att följa hans dunder utveckling i livet. Det händer massor nu.!! Men jag vill frysa tiden något en sväng nu om jag fick bestämma men det får jag ju inte. Det är ju lill killen som bara växer som han ska.!!

Sommaren är här å det innerbär att myggen helvetes djuren är här. Jag typ tål dem inte. Får ibland till o med blåmärken o extrem klåda av dessa djävlar. Men sen är det synd om sonen. Hoppas det går bättre för honom.
SOLEN är farlig för denna lilla kille det är skrämmande det. Vi har vart på bra info om solen, men ändå så är man så osäker i vissa stunder man vill ju göra rätt.
Ja i övrigt är det härligt med sommaren. jag gillar den skarpt. Gött med den varma luften å sköna dagarna.!!

Ha en fin fin sommar uppdaterar till o från så gött jag/vi kan å tänker på det.

PS gå in å köp kläder på www.tradera.se vi la ut några förut DS

RSS 2.0