Söndags mys

Syster/moster blirgamal idag 33år. Grattis på din dag..!! Idag e det en slapparsöndag med massa mys med min underbara fiiina familj. Långpromenad Maxi god mat mys å älsklingen sår lite krasse å annat trevlit. Killen ligger på filten å sprattlar å jag iaktar dem när jag ser från bordet hur fina å mysiga dom är. Jag älskar oss så fruktansvärt mycket. Min/Våran familj är det finaste som hänt oss.
Det är såå obeskrivligt hur mycket detta betyder för oss. Man blir så rörd över allt vi har gått igenom å vad vi har fått, så mycket underbar kärlek. Våran vackra mysiga familj. Jag älskart =)

lite bilder

FAMILJEN

Förlåt

japp då var det ett tag sen någon av oss skrev men vi har haft massa att stå i nu sista stunden i våra liv- vi har sänt ut inbjudan till våran stora dag. pyssel klisster glitter å massa annat har slukat våran tid. men nu ja nu ska vi försöka bättra oss å skriva mera. då vet ni varför det har vart glest mellan skrivandet. Kram på er

DOP Å VIGSEL

Japp då går vi ut med nyheten vi ska döpa våran son på förmiddagen 6april o sen så blir det att vi viger oss samma dag. KÄRLEK lycka för hela familjen. VÅRAN DAG <3

QX GALA Å VÄRLDENS FINASTE SON


QX galan och en himmla mysig kväll med familjen

Gudarns vad mysig o härlig kväll vi haft jag å min lilla fina familj. Qx galan o massa massa mys. KÄRLEK i mängder.!! Kram på er alla!!!

ALWE bilder <3

Vilar hos morfar C
Mamma kärlek
Kärlek
RAP PROMENAD/SJUNGER/ Å CHARM
snygg
rätta laget
moster mys
simmar
kollar tv
hänger på bordet
stickat
livs njutare VÄRLDENS FINASTE

Ortevliga människor nästan hat

Japp det finns gott om massa otrevliga människor. Förra helgen var det värsta jag har vart med om. jag hatar inte folk för det är så himla starkt ord att hata. Men jag är på bristingsgränsen till hat av två människor. En har jag hatat i minst 15år men den nya är från förra helgens otrevligheter. Fy fan vad lessen man blir å väldigt arg.
Min sambo var ute på krogen med hennes syster. En gamal kompis var med där. som även har vart kompis med älsklingen å systern. Nu senast systern.!!
Å det kom fram att denna människa har sagt någon gång på fyllan till älsklingens syster i stil med "jag önskade nästan att P skulle få missfall" Och älsklingen frågasatte det. Men "jag har då aldrig önskat livet av eran son" Lyder svaret..!! Skammligt som fan vill jag framföra. NÄHÄ när man väntar barn och önskar missfall så är det inte det samma som att önska livet från vårat barn????!
JO FAN det är visst så inser jag å många med mig. I helgen fick jag även höra att denna människa sagt att det är ju synd om vårat barn för att den kommer bli som mig.
Så ja jag är på gränsen att hata denna människa med.!!
Hur fan kan man säga detta till någon överhuvudtaget? Å säga så till mostern till vårat älskade barn?! Å de skulle vara vänner. Vad å hur tänker man då? DET GÖR MAN INTE!!!
Japp idag såg vi denna människa med men tur att vi gick å prata å DENNA cyklade förbi. Jag kan inte sätta ord på hur illa jag tycker om denna människa fy bubblan!!

Ja annars så får vår lilla kille äta ersättning nu tre ggr på en dag för han växer på längden men väger dock lite för lite för sin längd. Trist det men ja det är väl bra...!!

All kärlek till alla vänliga å bra människor!! //P

RSS 2.0