vecka 8

Nu har man kommet till vecka 8
Det är otroligt spännande och utvecklande just nu. Det händet så himla mycket nu. Man fattar inte att så lite kan ha så stor utveckling i livets skede. Ojojoj.. Ja nu så formas det mer och mer till ett litet foster där nnom mig. Vilken lycka det är. Jag mår dock väldigt illa typ hela tiden. Var på apoteket och köpte ett armband mot illamående. Spännande att pröva på det. Hoppas det kan hjälpa mig i det stora hela.
Men jag hoppas på det bästa. Just nu så känner jag att det bara sitter åt och kanske ger mig något kallare fingrar. Annars vet jag inte. Det blir en prövning när det är dags för att äta. Det är ju då jag mår som sämst i samband med maten.
Ja i övrigt blir det vårat riktiga besök på mödrarvården idag. Idag kommer vi dit första gången och får ta tester info osv vad det nu innerbär. Det blir en ny erfarenhet det med i livets gång. Det är något nytt och något bra. Men nu ska jag hem hoppass på att inte må illa till maten. Sen blir det mödravården.
Ha en fortsatt bra dag.
Kram på er//P

Hälsa på en morbror

 Var och hälsa på en morbror idag.. Min bror. Vill bara berätta. Men det ska vi icke göra. Man vill ju känna sig säker.. Vi måste fatta och komma in i vårat tempo.. Innan det blir hysteri.. För hysteri kommer det bli. På olika sätt tror jag..

Jag är lyckligast i världen. Mår lite bra av våran alldeles egna hemlighet också..

Trevlig helg //K

Min älskling är det finaste som finns

Toltal lycka blev det igår när man såg de första slagen på hjärtat igår under första ultraljudet som gjordes. Härlig kännsla. Gött att se hur det slog som det skulle där inne. I min hand höll jag älsklingen. Det spreds en fin kärlek och total lycka mellan oss. Helt otroligt fint.
Det går inte att beskriva med ord vad härligt det var att äntligen komma dit och se det man väntat på så längen. Ja sen bäst av allt är världens bästaste finaste tjej som jag har. Hon är helt underbar, vacker och hjälpsam. Jag älskar henne väldigt mycket. Det finns inte heller ord som kan beskriva hur man känner det innom sig och till henne. Kan inte tänka mig någon bättre att skaffa familj med. Och nu är vi på god väg. Underbart det.!!
Vecka 7+3idag ♥

10 mm

Tio millimeter och hjärtat slå som det ska. Två ultraljudsbilder. Vecka 7 +2
 Nu känns det mer på riktigt. Var tusan så nervös. Men det gick bra. Nu vill P ta lång semester från gynstolen. Total jävla lycka. Jag kan slappna av mer. Nu kan ni fokusera på att vara gravida. :-)

Sen vart de en sväng med rolig shopping på Ikea. Handla inte så mycket, gick mest och sväva på moln. Vilken mysig dag..


P du gör min dag.

Massa jävla Kärlek //K

Snart? Hoppas det..

PÅ ONSDAG då kommer vi få det där svaret vi väntar på att få. Alla kännslorna kommer på en o samma gång. Det är så otäckt att vänta det tar så lång tid att man blir helt snurrig. Men snart så... Hoppas man på att man får andas ut. Om man nu kan det så klart. Denna tid är en skör tid men otroligt härlig tid med. Men nu vill man bara slappna av och planera vidare efter beskedet som man kommer få på onsdag. Då vill jag med köpa alla dessa fina kläder och saker som finns och behövs att införskaffa till en liten krabrat. Länktar så mycket till denna dag som vi kan slappna av..!! Om man nu kan göra det förrän den säkra perioden är över =) när är det föresten? När kan man verkligen vara säker?
Men ja vet att jag tjatar men de är bara onsdag som jag väntar på. Skönt att helgen gick hyffsat fort trots att jag var småsjuk.. Men nu idag måndag och i morgon tisdag är förmodligen längre än helgens alla. Men så blir det nog när man går i väntans tider. Håller de där tummarna som vanligt väldigt hårt hoppas det hjälper. Hoppas det =)
Nu länktar ja även efter min älskade K som kommer hem om ca två timmar. Gött det!!//P


ALL KÄRLEK I HOPPENS TÄCKEN!!

1vecka kvar

Om en vecka kommer vi få reda på hur det ligger till med min lilla mage. Om en vecka vet vi hur det ser ut. Det är spännt pirrigt och otroligt svårt att fatta vad sm händer. Magiskt är det minst sagt. Och jobbigt att vänta vänta och vänta. Det är helt otroligt vad tiden går sakta.. Men den som väntar på något gott... Hoppas det har något gott med sig med =) jag länktar så...!!
Vill veta nu hur det ligger till med allt. Fick exta starka folsyre tabletter igår. Bra det!! Love läkaren är en bra läkare det..!! men det är exta spännt att gå till mödravården här i stan. Vill ju inte stöta på någon man känner. Det är man inte redo för att göra. Men risken är väldigt stor...!!
Tal om igår..!! Inehelvete vad trött jag var mitt på dagen (nu med) satt och lunchade/fikade på stadens ena cafè och helt plötsligt kännde jag fy bubblan vad trött jag är. Nu somnar jag snart..!! Gick hem och la mig sov i en timma och tjugo minunuter eller så... Lagade mat sen kom älsklingen vila middag och sov ungefär lika länge igen. Megatrött allså. Hyffsad tidig kväll blev det. Konstigt vad trött man kan vara..!! Ja sen imorse sov jag igen.. Kom till lunch till min sysselsättning. NU är jag trött igen!!
Ja så är ddet väl att vara gravid?!
Ska hem snart och pussa på tjejen äta tvätta och förmodligen vila lite IGEN =)

vad händer idag då?

Just nu sitter jag på min sysselsättning och gör lika mycket som vanligt. Men det får ju gå.. Trist ja visst.. Men ja ska ju vara här och är det. Men kanske inte med lika stor glädje länge som innan. Bara för jag fokuserar på mycket annat i mitt liv som är något vettigare. Ja våran framtid!! Imorgon ska jag träffa läkare på mödravårdcentralen. Folsyra är viktigt!! Ska få det på recept och annat med som kan vara bra att få i sig nu. Nu är det en viktig tid i livet att tänka på massa sådanna saker.
Men annars idag då? Jo jag hoppas på att vi vinner budgivningen på www.tradera.se på lite kläder..!! Har vunnet två boddys =) det ser jag fram imot att de ska komma snart hem i lådan.
Nu ska ja dricka mer vatten hoppas att huvudverken går över snart. Sitta kvar här en sväng till sen blir det hem och vila e fruktansvärt trött..!!

//P

varför går tiden så sakta?

Nu väntar vi bara att tiden ska gå fortare som man kan komma iväg till Karlstad på ultraljudet nummer ett. Är så jävla spännande och skrämmande så klar på samma gång. Man vill ju det bästa. Man hoppas det ser bra ut alltihopa. Är så himla spännd inför detta den 22/2 kommer vi få reda på mera omkring att vi är gravida. Jag vill dit nu nu nu...!!
Länktan är enorm!!
Tiden är så långsam just nu!! Satan i gatan nu är det bara 12/2!! Denna vecka får gärna spolas föbi väldigt fort och helgen som väntar med.!! Även om jag har det bra nu så vill jag bli lugnare med att de säger att allt ser bra ut. Hoppas ju det så klart.......!! Vad ska man göra när tiden står stilla? Bara väntan är icke roligt..!!
Kram på er


Barnvagn och Kläder

Nu är jag kanske lite "stollig" men det struntar jag i just nu. För jag kan inte låta bli att kolla runt på www.tradera.se på kläder ocg barnvagnar. Lite tidigt kanske..!! Men det kommer bara atumatiskt att jag vill kolla på dessa saker.
Tänk om det är två då måste man ha stor vagn. Och en så har jag funne en vagn på tradera för ett bra pris. Vi hittade även en cool tvillingvagn utifall att..!! Knepigt? Ja visst men kan inte hjälpas =) ja så är det. Och nu har jag kollat på lite kläder. Det är spännande det med. För ja GRAVID är jag ju..!! Men ändå vågar man inte gå ut med glädjen i förväg. La bud på två bärselar igår iaf. Undra hur det kommer gå!!
Väntan är olidligt spännande.
Nu får det gärna bli 22:a så vi kommer till första ultraljudet. Sen får dessa tre månader gå fort som man kanske känner sig ännu säkrare. Jag har inget tvivel om att vi är gravida. Förbubbla vad jag mår illa i samband med mat. Imorsse var väldigt BLÄÄÄ!! Så den biten är jag inte ett dugg oroad för =)
Nu ska jag bara vänja mig med detta..!! OM man nu gör det!!
Japp nu länktar jag efter de dagar då vi berättar våran nyhet för vänner och familjen =) Hoppas det blir lyckliga. KLART de blir =) nu ska jag jobba på att må bättre. Sen blir det säkert en till titt in på www.tradera.se  Kram på er.
Krya på dig hjärtegullet älskar dig ♥


Helt ofattbart

Att det bet att det verka fastna det fattar jag inte. Det är helt ofattbart knepigt. Att det är något där innom mig är svårt att förstå. Jag har nog inte fattat det än. Går det att förstå? Nää inte riktigt än iaf. Men ibland går det upp ett ljus för oss och vi kommer på att det är sant.!
Det är på riktigt!! Det är sant!! Vänta här nu....!?! VI ÄR MED BARN =) ojdå..!!
Ja det ser ut som det på svaret. Verkligt! Ja igentligen är det ju det. Men man har inte fattat det iaf. Igår var det konstigt att gå iväg till mödravården! Allså dit går man väl inte än? Vad vet jag!?! Men jo det skulle vi allt göra. Helt otroligt att sitta med en barnmorska och prata om info och kurser.!
Spännande och jaa väldigt ofattbart. Det är så svårt att formelera sina ord av lycka och vad man känner. Det är magiskt. Detta har vi länktat efter och nu står vi där och har fått ett posetivt svar på vårat grav-test. Vi ska på ultraljud 22/feb och nästa träff med barnmorskan 27/feb.. Oj oj det händer nu!!
Lycka!!

Men jag gillar inte att bli anfådd och må illa efter man käkat.!!

All lycka och kärlek//P♥

4+5

Nu har Vi meddelat Örebro och Karlstad om vårt positiva besked. 
Jag låg hemma sjuk och P Ringde och frågade om vi skulle gå till mödra vården idag..
Spontana reaktionen var -REDAN? Men för framtida planering skulle vi göra det.. Och det göra ju det hela mer verkligt.. För jag förstår inte riktigt fullt ut än. När gör man det ? Gör man det någon gång ??

Men i alla fall pratade vi mycket om vilken vecka vi var i, mat och så blev vi inskrivna. Fick våran barnmorska och så.

Sen överlevde vi helgen och allt vart mer eller mindre lyckat.. Men påfrestande.
Det är gött med vardag nu.

Framtiden ser ut som följer.. 22 feb ultraljud. 27 feb Mödravårdcentralen.

Så nu håller vi tummarna för ett glädjande ultraljud.

En väldigt lycklig K

Ps. P mår illa efter hon äter

JIPPI JAAAAAAA

Kan det bli mer tydligt? jag vakna vid sju och ville kissa men vänta till tio som vi kunde dela på glädjen som blev. DEN reaktionen av älsklingen är obeskrivlig. Jävlar man har inte fattat än hur lyckliga vi är!! NU kan jag äntligen andas ut =) LYCKA KÄRLEK JIPPI JAAAA!!!!!!

80-tals "rock" och test på en o samma dag!!

Nu är det så att min svåger ska firas på fredag =) han fyller 25år på söndag. PÅ morgonen blir det teststickan för oss och kolla hur våran framtid kommer att bli. ÄR vi gravida eller inte? Det vet vi då!! Sen på kvällen fest med 80-tals tema.. FY bubblan vad snygga vi kommer vara då... Lotta Engbergs klänning har väl jag på mig =)
Kul det...!!
Men samtidigt jobbigt att inte veta OM VI SKA dubbel FIRA eller inte. Är så oroligt nervös inför detta. Det har vart långa dagar att vänta och nu känns det som en evighet av länktan att denna dag ska komma. Av dubbla anledningar. Jobbigt delemma kan man ju säga..!!!
Lördagen blir det kalas med släckten, och tänk om det inte är som vi önskar. Hoppas att man orkar att komma till dem då. Och om det är rätt resultat så är man ju väldigt glad och förmodligen vill berätta för hela världen. Men då ska man lossas fira svågern ännu en dag. Där brukar det groggas vina och ölas på kalastillfällen. Jag är ju inte den som tackar nej då..!! Men det ska jag ju göra då, det ser jag fram imot att göra. Men jag vill unvika misstankar alla redan!!
Hoppas allt blir lyckat bara.. Förväntasfull!!

//P♥



RSS 2.0