soffmys

kollar nyheter och väder. kan säga att min fru är allt annat än nöjd med vädret.. antingen ska hon gå i ide eller flytta till Kroatien..












Kan bara hoppas att jag ingår i hennes planer.


tack alla

tack alla läsare att ni har vart inne på våran blogg kramar

KROATIEN är fantastiskt

Nu har vi vart på våran underbara bröllopsresa den var helt fantastisk underbar. Så jättevackert o fint det är i kroatien. Vi är mer än nöjda över våran fina resa. Med alwe var det inga problem att resa. Han tog det jätte bra. Tyckte det var otäckt när vi landade första gången men annars flyga no problem =) är så stolt över oss och allt som vi var med om på detta spännande äventyr. VI SKA ÅKA TILLBAKA det är säkert iaf. Det var en resa som föll oss i smaken med allt. Väder natur vattnet människor ja allt. Bada i havet i stortsätt varje dag prata med grannens katter var spännande å äta god mat å må bra inga fel det. Lägger ut lite bilder så kanske ni förstår vad man menar. Det var så underbart så det är svårt att beskriva allt med ord. Men PTIMOSTEN så bra stad att åka till med ett litet barn lagom stort å lagom bra tempo precis vid Adriatiska Havet inga fel det. Bra människor nära till allt med lagom priser.!! Åk dit om ni får chansen!!

kroatien

snart drar vi till värmen =) på fredag till kratien gött det... LÄNKTAR det ska bli så kul å skönt att komma iväg. underbara bröllopsresa med kärleken o den fina underbara killen alwe..!!

RSS 2.0