Fredag å handlat billigt

Jo det vet väl de flästa att det är fredag idag. Ja vi har mys som många andra idag men ingen taco å "mello" eller e det imorgon? Jag e inte mycket för det där traditonella fredagsmyset som står i svenska ordböckerna att man ska ha. men ja det kommer säkert bli ändring på det när lilla killen blir äldre å han tycker att det är skojigt. Då får man ställa upp på det där fredagsmyset. men nu njuter ja som det är å som det kommer att bli.
Idag kom Alwes morbror Dennis hem från Indien. Skulle vara skoj att träffa han idag men det blev så att han åkte till gunnarstorp, hem till mor å far.! Men han hinner ju komma till oss här snart å tala om hur de dryga tre veckorna vart.!!
Annars då? Jo det rullar på. Har vart på lååååååång promenad idag i det fiina vädret, vart å hälsa på öppnaförskolan å sen trippa runt på staden. Handlat en trumma, skaller-tärning-leksak, å tallrikset med sked på locket till Alwe för billiga pengar. Det är bra när det är billigt. Undra om vi ska dra på loppis imorgon?! tal om billigt så 5par strumpor åt den med minst fötter i familjen för 10kr är med dunderbra.!!
Ha en skön helg nu alla glada. ALL KÄRLEK// P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0